Er du vores næste grafiske talent? Bliv praktikant hos Nordic IT

Leder du efter en praktikplads, hvor du kan udfolde dine grafiske evner og tilføre nye kompetencer til dit CV? Hos Nordic IT leder vi netop nu efter vores næste grafisk design talent, der kan være med til at sætte sit præg på vores visuelle kommunikation.

Hvorfor blive praktikant hos Nordic IT?

Vi er et lille inhouse marketing- og designteam i en mindre IT-virksomhed. Vi stræber efter, at vores budskaber formidles igennem et moderne og relevant udtryk. Vi tilbyder en udfordrende og kompetencegivende praktikplads i et lille, ungt team, hvor ambitionsniveauet er højt, og vi sætter en ære i at differentiere os fra konkurrerende virksomheder igennem vores marketing, kommunikation og design. Du vil få kollegaer med uddannelsesbaggrunde fra Aalborg Universitet, KEA, Arkitektskolen, og RUC. I vores kommunikations- og marketing team dækker vi således en bred vifte af faglighed inden for design og kommunikation, og der er derfor rig mulighed for daglig sparring og feedback på dit arbejde. Du vil indgå i et team, hvor du bliver hørt og får relevante arbejdsopgaver tilpasset din uddannelse og interesser. Med andre ord; hos Nordic IT får du mulighed for at udfolde dit grafiske talent inden for rammerne, du i høj grad selv er med til at definere. Vi holder til i Hellerup, og du vil derfor få din daglige gang på vores hovedkontor i Tuborg Havn. Vi er fleksible i forhold til praktikperiodens varighed og forløb.

 

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil variere afhængig af dine ønsker, men som udgangspunkt vil du komme til at beskæftige dig med grafisk design relaterede opgaver såsom:

– Opsætning af brochurer og præsentationer
– Design af merchandise samt indhentning af tilbud
– Produktion af giftbags
– Opsætning og udarbejdelse af grafisk content til hjemmeside og LinkedIn
– Deltagelse i ideudviklingsmøder.

 

Om dig

Du læser relevant uddannelse inden for design, visuel kommunikation eller lignende, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Så længe du har kendskab til Adobe pakken, grafisk interesse, og ikke er bange for nye udfordringer, kan vi lære dig resten.

Løn eller erkendtlighed under praktikforløbet kan udstedes i henhold til din SU-ordning. Vi har tidligere haft stor succes med vores praktikanter, der efter endt praktikforløb er fortsat i en studentermedhjælperstilling – måske det også kunne blive dig?

 

Er du talentet, vi leder efter?

Hvis du kan se dig selv hos Nordic IT, så glæder vi os til at høre fra dig. Send din ansøgning og CV til job@nordic-it.com. med mærket “Grafisk design praktikant” i emnefeltet. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt! Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere, så̊ kontakt marketingchef Linnea Birk på lkb@nordic-it.com.