Har du en passion for PR og kommunikation? Bliv praktikant hos Nordic IT

Søger du efter en praktikplads, hvor du kan tilføre nye kompetencer til dit CV og udfolde dine kommunikative evner? Hos Nordic IT søger vi praktikanter til udarbejdelse af pressemateriale og andre kommunikationsrelaterede opgaver. Du vil indgå i vores lille kommunikation- og marketingteam, have mulighed for at præge dine arbejdsopgaver og du får mulighed for en studentermedhjælperstilling efter endt praktikforløb.

MARK5 changes to reMARK

Vi tilbyder

Vi er et lille inhouse marketing- og designteam i en mindre IT-virksomhed, der stræber efter, at vores budskaber formidles igennem et moderne og relevant udtryk. Vi tilbyder en udfordrende og kompetencegivende praktikplads i et lille, effektivt og ungt team, hvor ambitionsniveauet er højt, og vi sætter en ære i at differentiere os fra konkurrerende virksomheder igennem vores marketing, kommunikation og design. Du vil få kollegaer med uddannelsesbaggrunde fra Aalborg Universitet, KEA, Arkitektskolen, og RUC. I vores kommunikation- og marketingteam dækker vi således en bred vifte af faglighed inden for design og kommunikation, og der er derfor rig mulighed for daglig sparring og feedback på dit arbejde. Du vil indgå i et team, hvor du bliver hørt og får relevante arbejdsopgaver tilpasset din uddannelse og interesser. Med andre ord: hos Nordic IT får du mulighed for at udfolde og udvikle dine kommunikative kompetencer inden for rammerne, du i høj grad selv er med til at definere. Det er vigtigt for os, at du får indgående kendskab til kommunikation og går herfra klogere, end du kom. Vi holder til i Hellerup, og du vil derfor få din daglige gang på vores hovedkontor i Tuborg Havn. Vi er fleksible i forhold til praktikperiodens varighed og forløb.

 

Dine arbejdsopgaver som kommunikationspraktikant

Dine arbejdsopgaver vil variere men med fokus på skriftlige kommunikations- og PR relaterede opgaver herunder:

– Research og idéudvikling af content
– Udarbejdelse af content til blog og sociale medier
– Udarbejdelse af pressemateriale
– Assistere ved planlægning af PR-strategi og aktiviteter
– Research af mediehuse og udarbejdelse af medieplan
– Indgå dialog med relevante medier
– Ad hoc kommunikationsopgaver

 

Om dig

Som PR- og kommunikationspraktikant hos Nordic IT vil din fornemmeste opgave være at sikre en høj kvalitet af indhold til forskellige platforme samt det indhold, der formidles til pressen. Du besidder derfor stærke kommunikative evner og har en klar idé om, hvilket indhold der engagerer og inspirerer modtageren, men også i det lange løb skaber merværdi for Nordic IT. Du har gerne erfaring med at skrive på både dansk og engelsk, og så er du selvstændig, har et stort gåpåmod og er ikke bange for nye udfordringer.

Løn eller erkendtlighed under praktikforløbet kan udstedes i henhold til din SU-ordning. Vi har tidligere haft stor succes med vores praktikanter, der efter endt praktikforløb er fortsat i en studentermedhjælperstilling – måske det også kunne blive dig? 

 

Er det dig, vi leder efter?

Hvis dette lyder som praktikstedet for dig, så send din ansøgning samt CV til job@nordic-it.com med ”PR- og Kommunikationspraktikant” i emnefeltet. Vi behandler løbende ansøgninger, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere, så kontakt marketingchef Linnea Birk på lkb@nordic-it.com.